Translate

Как да печелим пари с новата социална мрежа FUTURENET



Компанията FutureNet е създадена през лятото на 2012 г. Онлайн стартът е поставен на 01.11.2014. Повече от 3 години сме много успешни на пазара. FutureNet има над 1,5 милиона потребители в повече от 190 страни по света. Това което FutureNet предлага на всеки един неин партньор, е възможността да се печелят пари глобално. През 2017 г. FutureNet ще пусне на пазара FuturoCoin – собствена криптовалута. По този начин тя ще стане първата в света социална медия, която ще разполага със собствена криптовалута.   

Регистрираме се от тук: FUTURENET


Как да печелите пари с FutureAdPro?
Какво представлява FutureAdPro? По своята същност FutureAdPro е ревшер програма. Това означава, че тя споделя приходите си с квалифицирани за тази цел потребители. За да бъдат квалифицирани и за да имат начисления, потребителите трябва да са купили поне един рекламен пакет (Ad Pack), след което да изгледат 10 реклами в рамките на 24 часа. Начисленията се извършват на всеки 15 минути и са средно около 1% на ден. Пакетите са с период от 120 дни и възвращаемост от 120% (или чиста печалба 20%). Можете да купувате пакети от $10 и $50. Минималната сума за теглене е $10.
Компенсационен план
FutureAdPro разполага и с реферална програма, която се явява и вид допълнителен бонус. В зависимост от пакетите които притежавате и броя реферали, Вие имате възможност да печелите комисионни до 5 нива дълбочина.



Платежни процесори и криптовалути
Процесорите с които можете да купите пакети и през които да изтеглете начисленията си са: Payza, Payeer, AdvCash, Perfect Money, Solid Trust Pay, 2Pay4You, Neteller, DotPay, Sofort, банков превод, дебитна/кредитна карта. Плащания се извършват и с криптовалутите Bitcoin и Litecoin. Пакетите са по 10$ и 50$.
ВАЖНО!!!
За да можете да гледате реклами е необходимо е да изтеглите мобилното приложение FutureCloud. Тези от Вас, които нямат акаунт в Google Play, могат да го изтеглят директно от сървъра на Компанията от тук. Който няма мобилен телефон трябва да изпрати имейл до съпорта, като в полето SUBJECT да постави FAP-FCLOUD UNLOCK и да напише на кратко, че не разполага с мобилен телефон в момента. Съпорта отговаря обикновено в рамките на 24 часа и отключва възможността да гледате Вашите реклами без инсталирана мобилна версия на FutureCloud. Трябва редовно да се гледат рекламите, за да бъдат извършвани начисленията! Ако спрете да го правите, няма да получите комисионни от вашия екип! Ако не гледате рекламите си до 2 седмици, Вашите пакети ще бъдат деактивирани!!!

Но преди да си купите пакет най-важното е да се включите в матрицата с минимум 10$ както е показано на снимката. 



Най-отдолу прилага и видеото записано от най-успешният български мембър във фючър нет s и най-обстойни обяснения какво е фючът нет:

https://www.facebook.com/yonko.petkov.1?fref=gf&dti=1968522676760514




А това е линкът към българската група във фейсбук:
https://www.facebook.com/groups/futurenetbgteam/  Всички са добре дошли.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes