Translate

Онлайн бизнес за години, за милиони хора!



Приятели представям ви един бизнес особено подходящ за хора, които пазаруват онлайн в ebay или aliexpress. Компанията работи успешно вече 16 години.

Cashback World е международна и разпространена във всички браншове Shopping Community, чийто членове получават покупателни предимства безплатно и без никакво задължение всеки път, когато пазаруват при търговски партньор – това са до 5% Cashback и Shopping Points върху цялата им покупка. Можете да осребрявате събраните от Вас Shopping Points за ексклузивни Shopping Point Deals при търговски партньори и да си осигурявате невероятни отстъпки за редица продукти и услуги.
За допълнителна информация относно нашите покупателни предимства моля разгледайте FAQ секция относно Cashback и Shopping Points.






Работата може да се практиткува и онлайн, но при лични контакти с 10 пъти се увеличава успеха.
Ти можеш да раздаваш безплатни членски карти CASHBACK WORLD за пазаруване със до 5% CASHBACK отстъпка.
Ти можеш да включваш нови търговски партньори, сега е безплатно до 30.09.2018 г.
Ти искаш прогресивен пасивен доход.
Еднократна минимална сума за включване като МАРКЕТЕР е 216 лв.
Как ще спечелиш пари: 1. Като включваш твои приятели и познати с покана от теб. След като регистрират картата си и поканят и те свои приятели да си регистрират членска карта. Ти печелиш на направен от тях оборот в обекти на CASHBACK - 0,5% или на 100 лв. - 0.50 лв.
От директни линии и индиректни линии.
За да си възвърнеш тази вложена сума са необходими твоите приятели с карти да са направели оборот над 43200 лв. Като си Маркетер това е бизнес за цял живот и може да се остави в наследство.
2. Като регистрираш нови търговски партньори, сега до 30.09.2018 г. е безплатно включване и без месечна такса.
Ако регистрираш до първите 90 дни - 25 търговски партньори - 400 лв. бонус.
Ако са общо 63 - общо 1400 лв. бонус. ...
Има още други бонуси и възможности, които няма как да напиша тук.
Първата задача за вас: На този линк е поканата от мен към вас да си направите БЕЗПЛАТНО КАРТА CASHBACK https://cbw.to/6k5154Картата в безплатна, пожизнена, няма месечни такси, не е свързана с банкови институции, това е само членска карта за покупки в търговските обекти (над 115 000) на CASHBACK WORLD в 47 страни.




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes