Translate

8-те правила на богатството SWIG криптоюнит.

Какво представлява SWIG & CRU!
Холдингът SWIG е на основата на краудинвестинга на много нива. Какво означава това? Инвестирайки в компанията вие ставате съсобственик на дял от компанията и в последствие ще получавате част от печалбата.
Мисия на фонда SWIG (SkyWayInvestGroup):
1. Да даде финансова и инвестиционна грамотност на 15% от населението на планетата и те да мога да станат съсобственици на дялове от компанията.
2. Да спаси планетата от екологична катастрофа и да финансира 15те етапа на строителството на ЕкоТехноПарка (ЕТП) в Марина Горка под Минск-Беларус, в това число и високоскоростното трасе в ОАЕ.
За да получим поръчки за адресни проекти по целия свят строим демонстрационен участък в гр. Марина Горка, под Минск. Строителството е към своя край. Към днешна дата са сключени предварителни договори за 250 милиарда $ за внедрения на тази технология по целия свят. Това са такива страни като: ОАЕ, Австралия, Индия, Индонезия, Филипините, Канада, Боливия, Уругвай, Турция, Бразилия, Русия и др.
Компанията има 15 етапа на развитие, сега се намираме в края на 13 етап.
Вие можете просто да станете инвеститор и да изчакате до получаването на дивиденти, приблизително след около 2 години. Освен това можете да започнете да заработвате още сега, като насърчавате инвестирането в проекта и привличането на инвестиции, за което получавате възнаграждение от компанията съгласно маркетинг плана.
Изграждайки бизнеса в тази посока вие създавате своето бъдеще, тоест, всеки който влезне във вашата група, след закриването на входа в проекта, ще започне да преумножава своите капитали инвестирайки в адресни проекти, които в компанията са много. Самият вие ще получавате възнаграждение не само от дивиденти от дохода, но и проценти от сумата инвестирана в адресни проекти на вашите партньори.
Плюсът за всички инвеститори е, че ще бъдат разпределени в глобален инвестиционен портфейл, обема на който в пари всеки ден расте и в настоящия момент е повече от 12,5 милиона долара.
За по бързо закриване на входа в основната компания през март стартира програмата
CRU - КриптоЮнит.
Програмата CRU - КриптоЮнит, това са цифровизирани ценни книжа. Която позволява да се изплащат дивиденти от печалбата на компанията към притежателя на токена (CRU). Програмата се реализира чрез STO - security token offering (предлагане на обезпечен токен), това е гаранция за инвеститора до углавна отговорност на компанията пред инвеститора, ако тя не изпълни своите обещания.
Програмата КриптоЮнит обезпечава възможността да станете съсобственици, акционери в Глобален Инвестиционен Фонд, който работи с всички сигменти и сектори на инвестиционния пазар. Участвайки в него ти ставаш съсобственик в повече от 20 предприятия.
Да се създадат такива инвестиционни портфейли вие сте длъжен да имате 1 милион долара в активи и минимум 200 000 за да участвате в STO. Това не е възможно за всеки, но благодарение на фонда SWIG, вие можете да станете на нивото на тези хора, които влагат 200 000$ но не на по изгодни условия от нашите.
CRU - Криптоюнита има четири вида доход:
1) Спекулативен-от ръста на цената на пазара.
2) Бонус лоялност - от 8% до 33% ежемесечно още сега. Получавате го в долари в бонусната ви сметка в личния кабинет, които можете да теглите или реинвестирате.
3) Процент от партньорската програма (запознайте се в личния кабинет)
4) Дивидент от дохода, който ще започне след края на вътрешното първично предлагане на CRU по план ще се осъществи декември 2019г.
В програмата има 8 етапа на развитие и с всеки етап количеството криптоюнити в пакета намалява и цената му расте. Търговията на криптоюнита ще се извършва на 6 борси след pre - STO ( вътрешното първично предлагане на CRU).
За да станетечлен на този закрит клуб на криптоюнита е нужно:
1. Да станете инвеститор във фонда SWIG (обадете се ще ви дам линк)
2.Да си активирате личния кабинет на инвеститора, да мине верификация (предоставяте паспортни данни за удостоверяване на личността ви)
3.Активирате входа в закрития клуб на криптоюнита и избирате пакет за придобиване на криптоюнити на много изгодни условия.
За сега все още имате ВЪЗМОЖНОСТ да станете съсобственик в стадия на активен растеж преди излизането на свободния пазар.
Ставайки инвеститор в коренната компания вие ще започнете да получавате дивиденти от което и да е строителство на компанията (пътища, инфраструктура, товарен и пътнически превоз, подобрение на плодородни земи, адресни проекти и много други) След закриването на коренната компания ще можете да участвате само в конкретни адресни проекти, ако не сте инвеститор. Отчитайки, че в целия свят се извършва процес на роботизация, много хора могат да се окажат без работа и средства за съществуване. Притежавайки акции от компанията вие можете да обезпечите себе си и вашето семейство. При това вие ще можете да се занимавате с любимите ви дела, да пътувате по света и да изградите финансова стабилност.
На 11 юни ние преминахме на 13 етап с под етап 3 (от общо 15 етапа на строителство) При смяната на етапа и подетапа се сменя и дискаунта. Какво означава това?
Пример: Вие сте решил и да придобиете дялове (акции) за 100$ в който влизат 2700 дяла с дискаунт 27. Това значи, че за 1 долар сте придобили 27 дяла от компанията. От 11 юни за тези 100 долара вие придобивате 2500 дяла с 200 по-малко.
От 01.06.2019 програмата криптоюнит премина на 4 етап, сами можете да видите как количеството криптоюнити в пакет намалява при прехода на етапа.
Вие още имате възможност да придобиете пакети с изгоден дискаунт до преминаването на следващия етап (01.07.2019)
Дялове може да придобиете, както в разсрочка за 10 месеца така и с цялостно плащане. В програмата CRU - криптоюнит разсрочки няма.
Какви доходи ще получите:
1. Вие ставате съсобственик на привилегировани акции и ще получавате дивиденти от всяко едно строителство на компанията в която и част на света да е.
2. На всеки инвеститор в коренната компания ще бъде разпределен Глобален Инвестиционен Портфейл капитализацията на който към днешна дата е повече от 12.5 милиона долара. Разпределението ще става в съответствие доходите на компанията, освен това имате ежемесечен доход лоялност.
3.На вас ви се отваря достъп до обучителна програма по инвестиционна грамотност, която ще ви позволи да сформирате собствен инвестиционен портфейл и при желание да придобиете професия инвестиционен консултант освен това и мениджър на краудинвестинг. Можете да се обучавате и заработвате още сега.
4. При закриване входа към CRU (очаква се през октомври 2019) на вас ще бъде начислен % криптоюнити, които ще ви носят ежемесечен дивидент. Ако станете член в закритата група на криптоюнита сега, то бонус лоялност ще получите още от следващия месец след покупката.
За повече информация, подробности и помощ при регистрация и покупка на SkyWay дялове и CRU токени не се колебайте да ми пишете.
За регистрация тук: SWIG







 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes