Translate

Най-доходни инвестиционни сайтове за добив на биткойни и криптовалута

Както обещах в тази статия ще покажа къде е най-разумно да инвестира човек, за да добива биткойни.

HashFlare

Най-сигурният сайт за добив на биткоин, етериум, даш и зек.
Минимална инвестиция SHA -1,50$, scypt - 7,50$, ETHASH - 2.20$, X11DASH - 3.80$ EQUIHASH (ZEC) - 2,00$
Инвестирате, в каквото искате по избор.
Абсолютно пасивен доход за мързеливи хора.

Laser Online

За него се иска инвестиция минимум 5$ в биткоин, даш, етериум, лайткойн Perfect Money, Adv Cach, Payeer или Payza.
В този сайт е по добре да се инвестира много и за кратко, защото макар и на 200 дни е високо рисков. Дава 12% печалба за 16 дни инвестиции.

На четвърто място (поне според мен са най-голямата и най-известната исландска ферма Genesis Mining.  Ето рекламен видео клип за тях тук: Genesis minig. Вероятно са най-сигурната ферма за добив на биткойни, която никога няма да фалира, но при тях за да печели човек се изискват сериозни инвестиции. Минималната инвестиция при тях е на стойност 0.031BTC, което е равностойно на 13.00$. Толкова инвестирах и от тях ежедневно получавам по 8000 сатошита. В техен плюс мога да кажа, че предлагат добив не само на биткойни BTC,  но и добив на UNO, BTCD (Bitcoidark), DASH, LTC (litecoin), DOGE (dogecoin) и ZET валути.
Предлагат също и чист добив на етер (ETHEREUM), но за него минималната инвестиция е 44.00$. Договорите за BTC са пожизнени, договорът за етер е за 1 година. Ако някой иска да инвестира при тях може да използва този промо код: U8KfYO за 3% отстъпка от цената на договора.

Към фермите за които е наложителна инвестиция мога да включа и EOBOT- регистрация тук:
EOBOT. В действителност и те дават бонус всеки ден и на теория би могло човек да не инвестира и абсолютно нищо, но бонусите са съвсем минимални. Бонусите се намират в падащото меню отгоре: Products/Faucet и се получават на същия принцип както и при bitcoin faucets (бонус биткойн крановете). Ако човек не желае да инвестира при тях най-доброто което човек може да направи е да започне за добива направо GHS 3.0, което е мощността и се избира от менюто Account/Mining и с падащото меню спирате на GHS 3.0.
Ако желаете да инвестирате при тях това са минимумите за депозит на криптовалута:
0.0005 BTC, 0.001 LTC/DASH, 0.01 BLK/NMC/CURE, 0.1 ETH, 1 XRP/PPC, 10 RDD/GRC, 5 DOGE/BCN/NXT.  След депозиране сумите можете да обърнете в мощност кой знае защо завряно най-отдолу в акаунт EXCHANGE.

Ако желаете да за купите биткойни за инвестиции най-удобният сайт е този: http://www.rgcoins.com/

Засега инвестиционните облачни сайтове за добив на биткойни, които съм изпробвала са тези. 
Ако изпробвам още ще споделя опит.







 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes