Translate

Как да започнем безплатно да копаем дигитална валута

В предната статия ви обясних как безплатно да започнем да събираме биткойни.
Чудесно, вече сте започнали. Тук е мястото да обясня, че дигиталната валута (криптовалутата) отдавна вече не е ограничена само до биткойн (BTC). След изобретяването на първата криптовалута последва изобретяването на много други. Предполагам, че болшнството от хората вече вярват, че криптовалутата е валутата на бъдещето. За съжаление биткойните ще свършат, точно когато бъдат добити 21 000 000 от тях и който добил добил. Затова е хубаво от сега да обърне по-голямо внимание на другите.  И така видове криптовалути:

Лайткоин (LTC), догекойн (DOGE), даш (DASH), унокойн (UNO), блеккойн (BlackCoin), монеро (MONERO), етериум (ETHEREUM), зек или зикеш (zec), биткоин кеш (BCh) и още много, много други бяха изобретение в следствие появата на първата дигитална валута биткойн. Особено печеливш и популярен напоследък е етерът ETHEREUM.

Тук ще ви разкажа за сайтовете, които ви дават възможност да започнете да добивате (копаете) дигитална валута без вложения на лични средства. Като за начало е нужно да знаете, че за добиването на дигитална валута е необходима компютърна мощ. В началото, когато трудността по добиването и не беше още чак толкова висока, доста хора си я копаеха сами от личния компютър с помощта на мощни видеокарти. Днес това е почти невъзможно, защото трудността на добива е много висока и точно с тази цел се създадоха много ферми (cryptocurrency mining farms).  Няма никакъв смисъл ние да се опитваме да се сдобиваме с криптовалута от нашите компютри, добитото няма дори да ни покрие сметките за ток, да не говорим за амортизацията на процесори и видеокарти.

Регистрирате се в тези няколко кранчета.
Стари прекрасни фоцети, плащат на секундата.
Как става: Правите си микро уолет тука:
https://coinpot.co/ - поддържа BTC, LTC и Dogecoin.
Регистрирате се в трите фоцета с имейла, с който сте се регнали в Coinpot.
http://moonbit.co.in/?ref=64491a8ac2c9
http://moondash.co.in/?ref=DA8C83AC71C2
https://freebitco.in/?r=2025599
http://freedoge.co.in/?r=493430
http://moonliteco.in/?ref=54a89c95d8a4
http://btcheat.com/?i=17232
http://moondoge.co.in/?ref=8d53762e2d95
http://bonusbitcoin.co/?ref=2F74995BB868
http://bitfun.co/?ref=86C5E5EC18A4
Honey Money Faucet - този е най хубавият от всички дава по 7 сатошита на клейм без таймер, на 1000 ги теглите във във http://faucethub.io/
http://FreeRipple.com/Account?r=4948d2cc-122e-4687-935b-c42c26dacaa6 - този е за рипъл, чиято цена тепърва ще расте, той е базиран на ethereum. Портфейл за рипъл тук: COINPAYMENTS
http://claim2.win/ref/9533 -това е нов мултифунционален кран който плаща директно във http://faucethub.io/ дава бонуси в биткоин, даш, доге, лайткоин, етериум, блеккоин, понякога, праймкоин и биткоинкеш. Бонусите са на 10 минути. Преди да започнете да събирате бонуси първо в акаунта си въведете адресите, които сте линкнали във фоцет хъб.
Да правите claim може и веднъж на 24 часа, сумите се трупат, отнася се за кранчетата от серия moon и bitfun. Другите се клеймят веднъж на 1 час. Ако сте редовни и лоялни имате бонус лоялност всеки божи ден, който може да достигне и 100%. Аз лично имам такъв и получавам двойно по-голяма сума от клейм.
Моментално влизат в Coinpot, от където си ги теглите във ваш уолет
по живо по здраво.
Може и да си конвертирате печалбите в предпочитаната монета.
Каква е моята стратегия. Обръщам в coinpot всички монети в доге и тегля.

И най-сладкото браузър майнинг. можете да се логнете в coinpot, да си изберете догета или лайткоин за копаене в браузър и да си настроите параметрите. Защо тях? Биткоинът ще иска много ресурси и почти нищо няма да добиете. Но както вече казах догетата и лайткоините можете в coinpot да си ги конвертирате за биткоин.

Успех.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes