Translate

Очакваният през ноември Bitcoin Hard Fork е отменен официално

Очакваният през ноември Bitcoin Hard Fork  Bitcoin, която се очакваше да се случи този месец, беше очевидно отменена поради липса на консенсус. Информацията се появи в общественото пространство само преди няколко часа и вече бе потвърдена.

 Имейл, изпратен от главния виновник и поддръжник на SegWit2x  Майк Белше, съобщава, че SegWit2x е бил отстранен с информация за бъдещ опит. Белше се застъпва за необходимостта от по-голям блок, но разбира, че това не може да бъде направено, поне не за сега.
"Тъй като таксите се увеличават в блока, ние вярваме, че в крайна сметка ще стане
е очевидно, че са необходими увеличения на капацитета на веригата." - казва Белше.
 Когато това се случи, се надяваме, че общността ще се събере и ще намери решение, вероятно с увеличение на блоковете. Дотогава спираме плановете си за предстоящо надстройване от 2MB."

SegWit2x получи огромна опозиция от цялата индустрия Bitcoin, а липсата на консенсус беше само един от проблемите с тази трудна вилица. Необходимостта от вилицата не може да бъде оправдана правилно от нейните поддръжници. Дори Майк Белше изглежда има съмнения, или се страхуваше да не бъде разбран погрешно.

"За съжаление, ясно е, че не сме изградили достатъчен консенсус
чист ъпгрейд за блокиране по това време. Продължаване по текущия път
може да раздели общността и да бъде отстъпление за растежа на Bitcoin. Не това беше целта на Segwit2x. - Казва в заключение
Можете да намерите пълното и официално изявление Bitcoin SegWit2X в канала за разработка на Linux Foundation.

Оригинална статия от https://247cryptonews.com/

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes