Translate

Как да печелим от Qoinpro и BTC HEAT


Здравейте приятели.

Днес ще ви разкажа за два доста интересни биткоин кранове. (free bitcoin faucets)

Първият от тях е Qoinpro  Това е абсолютно пасивно кранче.  В него само се регистрирате и всеки ден във вашите портфейли идват определен брой монети без да правите каквото и да било друго. За какво ви се плаща? Плаща се за лоялност, т.е от колкото по-дълго време ви е акаунта, толкова по-висок е вашият процент в монетки. Другото, за което ви се плаща е ако присъединявате хора (реферали) под себе си. И тук пак ще ви подсетя къде можете да набирате реферали под себе си безплатно.  Присъединявайте есе към всички групи за пари от интернет във фейсбук. : ГРУПИ

Другото кранче задължително изисква реферали, като и всекидневно и по много пъти споделяне на рефералният ви линк.

То на практика е като ротативка от някое казино, само че при печалба от врътка ви дава безплатни сатошита.  Регистрацията става с вашият биткоин адрес. (Bitcoin address)
За начало ви дава 50 безплатни врътки и после по 5 безплатни врътки на 3 часа. Ако някой посети линка ви ви дава още 10 врътки. Ако присъедините под вас 5 реферала, започва да ви дава по 10 врътки на 3 часа. А ако присъедините още 5 души, започва да дава по 15 безплатни врътки на 3 часа. Безплатните врътки можете и да си ги копаете с mining, но не ви съветвам да го правите - много натоварва процесора на компютъра ви.

Ето го и самото кранче: BTC HEAT Регистрирайте се и промотирайте като луди. :) Плаща при 0.03000000 биткоина, което си е една доста прилична сума. 

Доказателство за плащане на снимката по-долу:



Желая ви успех!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes