Translate

Как да си осигурим пожизнен пасивен доход с Cryptounit

Какво казват те за себе си:

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ СЪДЪРЖИТЕЛ НА ГЛОБАЛНИЯ ИНВЕСТИЦИОНЕН ПОРТФЕЙЛ - Skyway invest group.

Програмата CryptoUnit (CRU) предоставя възможност да станете съсобственик, акционер, акционер, акционер на Глобалния инвестиционен фонд, който оперира във всички сегменти и сектори на инвестиционния пазар.

Създаването на CryptoUnita ще позволи прилагането на програмата NEEM (Нова икономическа еволюция на света), която има за цел да даде възможност на хората от планетата Земя да станат съсобственици и акционери на най-печелившите предприятия на планетата.
Това ще даде на обществото възможност да премине по абсолютно нов начин на развитие, тъй като в програмата NEEM и всички хора на планетата Земя стават съсобственици на всички най-доходоносни и полезни предприятия и компании в света, създавайки една глобална корпорация в света. Земляните ще вземат активно участие в решаването на всички въпроси, свързани с рентабилността и разпределението на печалбата, със социалното развитие на обществото, насочени към формиране на високо ниво на съзнание. Това ще донесе на планетата мир, просперитет, здраве, полезност, дълголетие и здраве, за да помогне на планетата да се очисти от физическия боклук чрез преработка в полезна енергия и от енергиен боклук в съзнанието на земляните чрез ново и напреднало образование.

За повече информация изгледайте трите клипа по-долу.

За регистрация тук: https://swigroup.org/gfgm

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes