Translate

Защо инвестираме в активи с нарастваща стойност

🤓И нека да разясним малко по сбито, защо инвестираме в активи с нарастваща стойност и в начален етап от своето развитие. В началото всяка една компания предлага при много изгодни условия покупка на дял от нея. Цената е ниска (0,0001$ за дял) защото и риска е по-голям. С течение на времето компанията се разраства (цената е 0,01$) и започват да текат приходи, проекта се е реализирал (цената е 0,10$ и повече) и вече няма нужда от финансиране. Излиза на публична борса и тогава се включват в играта големите инвеститори и фондове. За тях цената на акция от 1,00$ е ниска и те купуват с идеята след седмица, две, месец да продадът на няколко долара за акция и така да реализират огромни печалби, умножавайки си капитала.
🌎🌏🌍Мисия на фонда SWIG.
👉 Да даде финансова и инвестиционна грамотност на 15% от населението на планетата и те да могат да станат съсобственици на дялове от компанията.
👉 Да спаси планетата от екологична катастрофа и да финансира 15те етапа на строителството на ЕкоТехноПарка (ЕТП) в Марина Горка под Минск-Беларус, в това число и високоскоростното трасе в ОАЕ.
За да получим поръчки за адресни проекти по целия свят строим демонстрационен участък в гр. Марина Горка, под Минск. Строителството е към своя край. Към днешна дата са сключени предварителни договори за 250 милиарда $ за внедрения на тази технология по целия свят. Това са такива страни като: ОАЕ, Австралия, Индия, Индонезия, Филипините, Канада, Боливия, Уругвай, Турция, Бразилия, Русия и др.
👉Компанията има 15 етапа на развитие, сега се намираме в края на 13.3 етап. В момента възможност за инвестиция има, но до кога не се знае. Може всеки момент да приключи набирането на средства, а с него и възможноста да станете съсобственици на технологията и да получавате след реализацията на адресните проекти печалба във вид на дивиденти. Към днешна дата средната цена на един дял (акция) е 0,03$, като номиналната цена с която ще излезе на публична борса ще бъде 1,00$. В момента инвестирайки 1000$ ще получите 35 000 дяла (акции), което са бъдещи 35 000$ и повече, ако ги задържите и продадете след време. Това е инвестиция в акив с нарастваща стойнос и обезпечен с материална база, като само интелектуалният труд е оценен от независими експерти на стойнос 400 милиарда долара.
🌍🌏🌎Програмата CryptoUnit (CRU):
👉Oбезпечава възможността да станете съсобственици, акционери в Глобален Инвестиционен Фонд, който работи с всички сегменти и сектори на инвестиционния пазар. Участвайки в него ти ставаш съсобственик в повече от 20 предприятия и активи.
👉За да се създадат такива инвестиционни портфейли вие сте длъжен по закон да имате 1 милион долара в активи и минимум 200 000$ за да участвате в STO. Това не е възможно за всеки, но благодарение на фонда SkyWay, вие можете да станете на нивото на тези хора, които влагат 200 000$ но не на по изгодни условия от нашите.
-----------------------------------------------------------
Линк към сайта на компанията:
https://swigroup.org/fZCD
Линк към Фейсбук групата:
https://www.facebook.com/groups/SWIGbulgaria/
Линк към YouTube с презентация:
https://www.youtube.com/playlist…
За повече информация и помощ при регистрация и покупка на дялове (акции) в SWIG и CRU (Криптоюнит) не се колебайте да ме потърсите!
Строй SkyWay - спасявай планетата!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes