Translate

Безплатна валута gram с Gramfree world

 Здравейте!

Представям ви сайт, който в момента е ХИТ и се оказа, че наистина плаща след натрупване на съответния минимум за изплащане! Прикачил съм в тази обява файл-доказателство за получената/изплатена сума!
Ето линк за безплатна регистрация в сайта:
В сайта се трупат/събират gram-ове - това е платежната валута, с която се борави и която има еквивалента на пари/долари! Минималният брой gram-ове, които трябва да имате/съберете/натрупате за изплащане е 500 grams! Един gram се равнява на около 1,95 - 2,15$, защото стойността варира, но се държи около 2$! След успешна регистрация в сайта получавате подарък 10 grams (20$ долара)!!!
Има 4 опции от менюта вляво в сайта, чрез които трупате/събирате gram-ове:
1. Меню "Free", където имате ръчно теглена на gram-ове на всеки 60 минути чрез натискане на бутона Roll. (ВАЖНО!!! Преди да натиснете бутона Roll задължително проверете дали "копчето" над него "Win-win roll" е в зелено, ако НЕ Е, тогава го променете на зелено чрез натискане, защото ще загубите gram-ове при натискане на големия бутона Roll)
2. Меню "Referrals", където се трупат чрез привлечени хора от вас!
3. Меню "Videos", където имате по 5 видеа на ден по 60 секунди всяко, чрез изглеждането на които трупате gram-ове!
4. Меню "Smart-contracts", където "сключвате" договори за по 4 дни на действие и които всеки ден трябва да потвърждавате след изтичане на тяхното време, което е около 18 часа! (С бутона Confirm)
Събирането на 500 grams не става бързо, ако нямате реферали,които активно да ползват сайта, но пък сайтът не отнема никакво време на ден (общо се пада около 10 минути с всичките опции и възможности за трупане на gram-ове)! Също както може и безпроблемно да се ползва през смартфон и това още повече улеснява нещата!
Имате варианти за изплащане на заработената/натрупана сума чрез Bitcoin, PayPal, Payeer, Payoneer, MasterCard, Visa.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes