Translate

Как да печелим от фейсбук.

Имате си фейсбук профил нали? То в днешно време всички си имат, счита се че който няма е "суперзадръстен". Хехе шегичка.
Сега вече сериозно.
Има една програма, която се казва "Допълнителна заплата". Българска е и рекламира забавни тестове, IQ тестове и онлайн гадаене на руни и таро карти. Та каква е идеята всъщност, за да получат отговор на гадаенето или какъв е техния IQ коефициент потребителите заплащат с СМС-си, част от които е ваша лична печалба, ако са влезли чрез вашият разпратен линк. Как точно? Регистрирайте се тук: "Допълнителна заплата", получавате своя линк за разпращане и всеки ден го пускайте във страницата си във фейса. Ако членувате в групи можете да го разпращате и там, но без да прекалявате разбира се, за да не ви баннат. Можете да сложите линка и в подписите си във форумите, в които членувате.
Има и нива. Първите 100 СМС-са ви се заплащат по 0.35 ст. Следващите по 0.40. И ткака, до десето ниво, когато ще получавате по 0.80 стотинки на СМС. А ако поканите приятели за ваши реферали и те също разпращат своя уникален линк във фейсбук ще получавате и част от техните доходи.
Нищо не ви струва да опитате. Или поне в този случай опитът не струва пари. Програмата се коректна, плаща веднага щом натрупате 50 лв в сметката си. Успех. :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes