Translate

Как да се сдобием безплатно с биткойни

Здравейте търсачи на допълнителни доходи!

Биткойн (bitcoin) е първата по рода си изобретена криптовалута (дигитална валута), чийто изобретател по официалните данни е Сатоши Накамото. Той е японски програмист, който се е стремил да промени и победи световната банкова система. Биткойнът работи на принципът на торентите peer to peer, което на практика означава липсата на централна институция или орган, който да я контролира и управлява. Цената на биткойнът се определя в изчислителна мощ и варира само и единствено според търсенето и предлагането. Повече информация какво е биткойн можете да намерите навсякъде в интернет, примерно тук: RGCoin или клипове в youtube.com.

Тъй като дигиталната валута (криптовалутата) е валутата на бъдещето все повече и повече хора търсят начини да се сдобият с такава.

Какво трябва да направим за да станем собственици на биткойни:

Първото нещо е да си създадем протефйл, който ще генерира за нас уникален адрес, на който ще бъдат препращани нашите биткойни.   Онлайн адрес можем да си създадем регистрирайки се тук: https://blockchain.info/ или пък можем да си свалим и инсталираме портфейл програма от тук: https://bitcoin.org/bg/choose-your-wallet.

Следващите връзки, които ще ви дам са на така наречените bitcoin faucet (биткойн кранове). Това са сайтове, които предлагат малки суми в биткойни като бонус за вашето посещение на сайта им. Обикновено от 90 до 600 сатошита. (Сатоши  е биткойн стотинка).
В интернет ще намерите много сайтове бонус биткойн кранове, но това не означава, че всичките са коректни и ще ви плащат, в списъка по-долу ще ви посоча, тези, които аз лично ползвам отдавна и съм сигурна, че плащат. Регистрацията в тях става с имейл и вашият личен биткойн адрес.

Най-добрият биткойн кран, дава между 295 и 350 сатошита на час (сумата зависи от цената на биткойна в момента: http://freebitco.in/. Плаща автоматично всяка неделя, ако сте достигнали сумата от 35 000 сатошита или ръчно, чрез заявка.
И сестрата за догета http://freedoge.co.in/ порфейл тук: https://my.dogechain.info/#/overview


Ловци на бонус биткойни, успех!


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes